Na jaren in de gsm- en telecomsector te hebben gewerkt, kunnen we gerust stellen dat we enkele specialisaties als geen ander onder de knie hebben: 

 • installatie-mw-2.jpg
 • installatie-opstelpunt-tetra-1.jpg
 • Microwaves

  Microwaves, of microgolven, vormen de basistechnologie voor ons gsm-netwerk 2G, 3G, 4G (LTE). Deze signalen worden verzonden en ontvangen van gsm-mast tot gsm-mast, waarbij alle operatoren naar een maximale dekking streven. Het opstellen, onderhouden, verbeteren en perfectioneren van deze verzendpunten is één van onze specialisaties. Dat doen we zowel in Nederland, België als in het Verenigd Koninkrijk.    

  Een vak apart, veiligheid vereist
  Een ‘microwave’ is in het vak ondertussen ook gewoon de naam geworden voor het verzend- en ontvangsttoestel. U vindt ons dus vaak aan het werk in de hoogte, in pilonen, lichtpalen, masten, op daken van gebouwen. Daarbij koppelen we onze vakkennis en expertise uiteraard aan respect voor de gangbare veiligheidsvoorschriften. 

 • Critical communication

  Critical Communication verwijst naar alle communicatievormen die van danig cruciaal belang zijn dat ze ultrabetrouwbaar moeten zijn, en in geen geval mogen uitvallen of het laten afweten. We denken daarbij aan communicatie in ziekenhuizen, voor politie, brandweer, voor transportbedrijven, op industriële sites, etc…Met andere woorden: instanties die een eigen netwerk nodig hebben op toch een vrij groot dekkingsgebied, waar ze dan eigen mobilifoons en portofoons kunnen gebruiken

  De voordelen van TETRA-communicatie
  De bekende gsm- of dect-technologie is hiervoor niet aangewezen, en dus wordt er een beroep gedaan op ultrasnelle TETRA-communicatie (Terrestrial Trunked Radio), die ook nog voordelen biedt op het vlak van geluidskwaliteit, veiligheid en beschikbaarheid. Een van de grootste spelers op deze markt is Entropia, waarvoor wij zeer vaak actief zijn.