Onze diensten omvatten alle mogelijke interventies die nodig zijn om een telecomsite op te starten, te onderhouden en desgewenst weer te demonteren. Of elk deelaspect daarvan: 

 

 • installatie-outdoorcabinet-app.jpg
 • groen-na-2.jpg
 • demonteren-oud-telecom-netwerk.jpg
 • Opbouw van telecomsites

  WDB Engineering levert alle diensten die nodig zijn voor het opzetten van een telecomsite. Zij het nu indoor of outdoor, op de grond of in de hoogte. We verzorgen zowel de volledige integratie van de sturingskast – desgewenst met betonnering en sokkel, de omheining, voorzien in de bekabeling met UTP of coax, installeren de antennes, verzorgen de aarding, … Kortom, een totaalservice voor alle telecomvragen. Of u boekt ons gewoon voor een deelaspect van het werk.

 • Onderhoud van telecomsites

  WDB Engineering zorgt ook voor het onderhoud van telecomsites, zowel bestaande als door ons geïnstalleerd. Dat kan zelfs gaan tot groenonderhoud en eens grondig snoeien en opkuisen van de omgeving. Sommige telecomlocaties worden immers lange tijd niet bezocht, maar overwoekering of al te weelderige plantengroei kan toch een bedreiging vormen voor een telecomcabinet. Ook bekabeling moet wel eens nagekeken worden.

 • Demontage van telecomsites

  De telecomsector evolueert razendsnel. Apparatuur kan dus na bepaalde tijd verouderd zijn – en krijgt uiteraard soms ook wat te verduren op die grote hoogtes (weer, wind, …). Er kunnen tal van redenen zijn om tot vernieuwing over te gaan. Ook dat neemt WDB Engineering in handen: we strippen volledige sites, en hernieuwen eventueel. Zo hebben we ook al ons eigen werk of cabinets weer gedemonteerd – dit is onvermijdelijk in een sector die zo snel evolueert.